Opzoek naar een tandarts in Rotterdam west?

Tandarts Rotterdam west, Tandartsen Mariastraat is een tandartspraktijk gelegen in Rotterdam centrum (oude westen). Onze praktijk bestaat al vanaf 1985 en staat voor hoogwaardige kwaliteit tandheelkunde, uitstekende service en een enthousiast team van tandartsen en assistenten, die u graag veder helpen en ondersteunen om een gezond gebit te behouden. Ook de kinderen hebben een bijzondere plek bij ons en hierdoor wordt het tandartsbezoek een leuke ervaring. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor Orthodontie. Ons enthousiaste orthodontie team staat voor u klaar en beantwoord graag al uw vragen.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, zijn wij op dinsdag avond geopend en op zaterdag de gehele dag!

Woont of werkt u in Rotterdam of omgeving en zoekt u een tandarts in Rotterdam west waar persoonlijke zorg voorop staat in een goed bereikbare omgeving? U bent dan bij ons aan het juiste adres! Bel ons op: 010 – 43 62 176 of  schrijf u online in.

CONTACT INFO

  • Sint – Mariastraat 75
  • 3014 SH Rotterdam
  • Nederland

 

  • Tel: 010 – 4362176

 

 

Tandarts Rotterdam west

 

Kwaliteit tandarts rotterdam west

Kwaliteit, goede zorg en aandacht voor uw gebit staat bij Tandartsen Mariastraat voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service naar onze patiënten. Wij staan ook garant voor onze behandelingen, onze materialen en onze administratie. Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. De richtlijn praktijkhygiëne is hiervan een goed voorbeeld.

Een goede klachtenbehandeling hoort daar ook bij. Wij streven ernaar dat uw klacht met de grootse zorg wordt ontvangen en behandeld. Onze praktijk werkt aan het op pijl houden van de kwaliteit. Binnen de tandheelkunde zijn diverse kwaliteit bevorderende activiteiten beschikbaar.

Tandarts Rotterdam west, goed bereikbaar met persoonlijke zorg!

ONZE PRAKTIJK