Opzoek naar Orthodontie in Rotterdam centrum?

Orthodontie Rotterdam centrum, Tandartsen Mariastraat is een tandartspraktijk gelegen in Rotterdam centrum (oude westen). Onze praktijk bestaat al vanaf 1985 en staat voor hoogwaardige kwaliteit tandheelkunde, uitstekende service en een enthousiast team van tandartsen en assistenten, die u graag veder helpen en ondersteunen om een gezond gebit te behouden. Ook de kinderen hebben een bijzondere plek bij ons en hierdoor wordt het tandartsbezoek een leuke ervaring. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor Orthodontie. Ons enthousiaste orthodontie team staat voor u klaar en beantwoord graag al uw vragen.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, zijn wij op dinsdag avond geopend en op zaterdag de gehele dag!

Woont of werkt u in Rotterdam of omgeving en zoekt u Orthodontie in Rotterdam centraal waar persoonlijke zorg voorop staat in een goed bereikbare omgeving? U bent dan bij ons aan het juiste adres! Bel ons op: 010 – 43 62 176 of  schrijf u online in.

CONTACT INFO

  • Sint – Mariastraat 75
  • 3014 SH Rotterdam
  • Nederland

 

  • Tel: 010 – 4362176

 

 

Orthodontie Rotterdam centrum

 

Orthodontie Rotterdam centrum

Als je tanden en kiezen scheef staan, kan het zijn dat de tandarts je naar Orthodontist verwijst voor een beugel. Wat gaat er dan gebeuren bij de ortho? Tijdens het eerste gesprek bij onze beugeltandarts kijken we eerst zorgvuldig naar je gebit en alles wat daar mee te maken heeft. Dan wordt er een afspraak gemaakt voor een het eerste onderzoek. Er worden foto’s gemaakt en we maken een afdruk van je gebit.

Na de onderzoeken stellen we een behandelplan op en komt u terug om het behandelplan en de kosten te bespreken. Hoe krijgen we alle tanden en kiezen netjes op een rij? We kijken welke beugel je moet dragen, wanneer en hoe lang. Er zijn heel veel verschillende beugels. Het behandelplan zullen we uitgebreid met de ouders bespreken. Alle vragen die jullie hebt over beugels kun je ons stellen. Daar is alle tijd voor.

Orthodontie Rotterdam centrum, goed bereikbaar met persoonlijke zorg!

ONZE PRAKTIJK